Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Arkadaşının Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada Arkadaşının Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada Arkadaşının Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin kendisi için hayırlı anlamlara gelmektedir. Rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde hiç beklenmedik bir haber alacağı ve bu haber ile birlikte yaşanacak olan güzel olaylara delalet eder. Rüya sahibi geçmiş hayatında temellerini oluşturduğu bir konunun yavaş yavaş tamamlanacağını ve yakın zamanda bu konunun karşısına yeni fırsatlar çıkaracağına işaret eder.

Rüya sahibinin aile hayatında yaşayacağı değişimler olacağına ve bu değişimlerle birlikte hayalini kurduğu yeni bir ev alacağına yorulur. Rüya sahibinin aile hayatında olduğu gibi iş hayatında da yaşayacağı değişimler olacağına, bu değişimlerin yeni bir kadro ile daha yüksek bir mevkide çalışacağı anlamına gelir. Bir başka rivayete göre de rüyada arkadaşının hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin eğer işsiz ise yeni bir iş bulacağına ve bu işte uzun süre çalışacağına, bekar ise yeni bir birlikteliğin başlayacağına ve bu birlikteliğin ömür boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada Kız Arkadaşının Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada kız arkadaşının hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin geçmiş yaşamında çektiği zorlukların sona erip hep istediği hayata kavuşacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin bu hayatla beraber iş hayatındaki kazancını arttıracağına, insanlarla pozitif ilişkiler kurup güzel bir ortaklığa adım atacağına, geçmişinde kaybettiklerinden daha fazlasını kazanacağına yorulur. Farklı bir tabir olarak da rüyada kız arkadaşının hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin güzel ve hayırlı giden işlerinin aniden kötüye gideceğine, zorlu bir döneme girip ruhsal sağlığının bozulacağına, eğitiminde problemler yaşayıp üzüntü ve dertlerinin daha da artacağına işaret eder. Bu zorlu dönemle birlikte rüya sahibi yakın çevresiyle olan ilişkisinde bazı sorunlar yaşayarak onları üzeceğine işaret eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz