Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada yağmur yağdığını görmek, dargınlıkların sonlanması ve şansın, kısmetin tamamen açılması olarak yorumlanır. Kişinin iç huzuru bulmasına, ferahlamasına ve maddi manevi tüm dertlerinden ilelebet kurtulmasına delalet eder. Geçirilecek güzel ve huzurlu günler olarak yorumlanır.

Yağmur yağdığını görmek aynı zamanda hane içindeki hastalıkların şifa bulmasına ve hızır gibi yetişecek yüklü miktardaki paraya yorulur. Hiç beklenmedik anda gelecek maddi durumun, tüm borçların kapanmasını sağlayacağına ve rahatlatıcı etki göstereceğine delalet eder.

Rüyada Sağanak Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada sağanak yağmur yağdığını görmek, hayırsız olaylara ve musibete bulaşmaya yorulur. Kişinin evlatlarından yana yüzünün gülmeyeceğine, aile ilişkilerinin git gide kötü bir hal almasına ve büyük tartışmalara delalet eder. Hane içinde sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bu süreçte hem psikolojik hem de maddi açıdan zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada Yağmurda Yürüdüğünü Görmek

Rüyada yağmurda yürüdüğünü görmek, uzun zamandır çekilen dertlerin biteceğine ve Allah’ın desteğiyle kişinin şansının hep yaver gideceğine delalet eder. İyi kula, inanç sahibi ve Allah korkusuna yorumlanır. Kişinin kısmetinin açılarak epeydir durgun olan işlerinin açılmasına, sıkıntılı günlerin geride kalmasına ve ailesiyle arasının eskisinden daha da iyi olmasına yorulur.

Rüyada Yağmurda Islandığını Görmek

Rüyada yağmurda ıslandığını görmek, evine ekmek götürmeye ve bereketin artmasına yorulur. Kişinin iş değişikliği yapacağına, mevkisinin yükseleceğine ve gelirini arttıracağına yorumlanır. Yaptığı işlerde muhteşem başarılar elde ederek, iş çevresi tarafından tanınan biri olacağına ve evine adeta bereket yağayacağına işaret eder. Genel olarak hayırlı, kısmetli ve bereketli gelişmelere delalet eder.

Rüyada Yağmurun Çiselediğini Görmek

Rüyada yağmurun çiselediğini görmek, kişinin isteklerinin zor da olsa yavaş yavaş gerçekleşeceğine ve çektiği cefalardan kurtulacağına delalet eder. Sorunlarla yüzleşmeye ve problemleri bir bir çözmeye yorumlanır. Yağmurun evinin üstüne çiselediğini görmek ise eve bereket yağacağına ve büyük bir hayır işleneceğine delalet eder.

Rüyada Yağmurun Çok Hızlı ve Şiddetli Yağdığını Görmek

Rüyada yağmurun çok hızlı ve şiddetli yağdığını görmek; felaketlere, yaşanacak olumsuz olaylara işaret eder. Ayrılıklara, aile içi sorunlara ve yoksulluğa yorulur.

Rüyada Yağmurun Yavaş Yağdığını Görmek

Rüyada yavaş yağan yağmur görmek; toplum içinde saygı duyulan ve bilge kimseye delalet eder. Herkesin yardımına bahane uydurmadan koşan, kendi derdi gibi dert eden ve çözüm üreten güçlü kişiliğe yorulur. Ayrıca hayır duası almaya, büyük sevap işlemeye yorumlanmaktadır.

Rüyada Yağmur Duası Görmek

Rüyada yağmur duası görmek, geçmişte yapılan hatalardan kişinin pişmanlık duymasına ve tövbe etmesine yorulur. Allah yolundan bir daha sapmayacağına, inancının artmasına ve dini vazifelerini yerine getirmeye işaret eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz