Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada İftiraya Uğradığını Görmek

Rüyada İftiraya Uğradığını Görmek

Rüyada İftiraya Uğradığını Görmek

Rüyada iftiraya uğradığını görmek, genel olarak kötü şans, şanssızlık veya uğursuzluk olarak yorumlanır. Rüya sahibinin kötü haber alacağına veya bir yakınından kötü hareketler göreceğine işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin uzun zamandır iyi giden işlerinde bozulma olur. Maddi olarak sıkıntıya girer. Aynı zamanda hayırlı olan olaylardan uzaklaşır ve sıkıntılı zamanlar geçirmeye başlar.

Farklı yorumcular ise bu rüyayı güzel işler yapmaya ve hayırlara vesile olan bir duruma işaret ettiğini söyler. Aynı zamanda rüya sahibinin çevresine yardımlar yapacağına ve yaptığı yardımlar sonucunda kendini iyi hissedeceğine, Allah yolunda işler yapacağına işarettir.

Rüyada iftira atmak veya iftira etmek

Rüyasında iftira atan kişi kötü yola girer. Hayırlı olaylardan uzaklaşır. Doğru yoldan sapar. Rüyada iftira atmak, kötü düşüncelere ve kötü niyete yorulur. Aynı zamanda rüyada iftira atmak kişinin ilişkilerinde zedelenmeler olaca şeklinde de yorunmlanır. Rüya sahibinin yakın çevresi ile arası bozulabilir veya iş arkadaşları ile sorunlar yaşanabilir.

Rüyada yalan atmak

Rüyada yalan atmak, rüya sahibinin gerçek hayatta da yalan atacağına veya günah işleyeceğine delalet eder. Rüya sahibi işlediği günahı sonradan farkederek çok pişman olur. Sonrasında düzeltmeye çalışsa da elinden bir şey gelmez. Aynı zamanda rüya sahibi attığı yalanlar sonucunda başına dertler alır. Attığı yalanları itiraf etmek zorunda kalır ve çevresinden çok tepki alır. Rüya sahibi çok pişman olur.

Rüyada haksızlığa uğradığını görmek

Rüyada haksızlığa uğrayan kişi, gerçek hayatta da haksızlığa uğrar. Rüya sahibi haksızlıklar sonucunda çok üzülür. Kendini anlatmaya çalışır ve bunun sonucunda başarılı olur. Herkesi ikna eder ve bunun sonucunda saygınlığı artar.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz