Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Zehirli Yılan Görmek

Rüyada Zehirli Yılan Görmek

Rüyada Zehirli Yılan Görmek

Rüyada yılan görmek, rüyayı gören kişinin hayatında olumlu olaylar yaşayacağı bir döneme girmesi şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işindeki başarısının artmasına ve kazancının çoğalmasına işaret eder. Rüya sahibinin adından sıkça bahsettireceği bir iş başarması ve önemli yerlere gelmesi şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin özel hayatında da güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısmetinin artacağına işaret eder.

Bazı yorumculara göre ise rüyada yılan görmek, rüya sahibinin etrafında dolaşan sinsi kimseler şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi için yılan, hayırlara vesile etmez. Rüyayı gören kişinin dikkatli olması gerektiğine ve etrafındaki kişileri yakınına sokmamasına işaret eden uyarıcı bir rüya olarak yorumlanır.

Rüyada Zehirli ya da Zehirsiz Yılan Görmek

Rüyasında zehirli yılan gören kişinin yakını tarafından göreceği kötülük şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin adını lekeleyecek bir iftiraya uğramasına ve maddi ve manevi zararlar görmesine işaret eder. Rüyasında zehirsiz yılan gören kişinin ise güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin kazancının artacağına ve elinin bollaşacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin bahtının açık olduğu şeklinde yorumlanır.

Rüyada Büyük ya da Küçük Yılan Görmek

Rüyasında büyük yılan gören kişinin etrafında kötülüğünü isteyen kimse varsa onun emellerine ulaşacağına işaret eder. Rüya sahibinin işlerini bozacağına, maddi ve manevi zararlar vereceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin adımlarını atarken dikkatli olması gerektiğine işaret eder. Rüyasında küçük yılan gören kişi için ise durum tam tersidir. Rüya sahibinin ne olursa olsun hayatındaki düzenin bozulmayacağına, mutluluğunun daim olacağına işaret eder.

Rüyada Su Yılanı Görmek

Rüyasında su yılanı gören kişinin hayatında yaşacağı yeni gelişmeler şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin çalıştığı işten ayrılarak yeni bir iş bulmasına, kazancının artmasına, bolluk ve bereket içinde rahat bir yaşam sürmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin gireceği bir ortamda yeni insanlarla tanışacağına ve ufkunun genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada Ayaklı Bir Yılan Görmek

Rüyasında ayakları olan bir yılan gören kişinin iyi giden işlerine, aile yaşantısına kötü gözle bakan kimseler olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin etrafındaki insanlara derdini anlatırken seçici olması gerektiğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin alacağı kararları tekrar tekrar düşünmesi gerektiği şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Yılan Öldürdüğünü Görmek

Rüyasında yılan öldürdüğünü gören kişinin yakın zamanda tüm sıkıntılarından kurtulmasına ve rahat bir nefes almasına işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin açılmasına ve kazancının artmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinde ailesiyle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz