Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Adet Olduğunu Görmek

Rüyada Adet Olduğunu Görmek

Rüyada Adet Olduğunu Görmek

Dışarıdan iyi olarak görünen ve iyilik yaptığını söyleyen kimselerin aslında hayatta hiç bir zaman Allah katında hayırlı ve art niyetsiz, sinsice bir iş yapmadıklarına delalet eder. Devamlı içten pazarlıkla işler yapmaya ve kendilerini de topluma yalancı bir şekilde tanıtarak saygınlık kazanmaya çalıştıklarına delalet eder. Bu şekilde hem sevdiklerine zarar verecektir hem de yaptığı iyiliği gösteriş için ve Allah rızkı için yapmadığından şerre yorulacak bir hayat çizgisi olacağına delalet eder.

Rüyada Regl Olduğunu Görmek 

Rüyada adet görmek ile aynı anlama gelse de kişinin yine içinden gelmeden iyilik yaptığına ve yaptıklarında devamlı kendi menfaatini öne atıyor olduğuna yorulur. Allah katında da şerre yorulacak düşünceleri, hareketleri ve yaptıkları vardır. Adından söz edilmesini seven ve yalan işler yaparak masumları kandırdığına delalet eder.

Rüyada Adet Kanı Görmek 

Alışkanlık haline gelmiş kötü tavırlarından bir türlü kurtulamadığına ve istem dışı artık kötülük yapar hale gelmeye ve bu durumdan da zamanla çevresinin hoşnut olmayacağına, arkasını döneceğine delalet eder.

Rüyada Adet Olduğunu Gören Erkek

İş hayatında olumlu gelişmeler ve fırsatlar ele geçireceğine, beklediği başarıyı en sonunda elde edeceğine delalet eder.

Rüyada Adet olduğunu Gören Kadın

Başından geçen olayları hiç bir zaman tarafsız ve gerçek bir şekilde anlatmadığına, devamlı yanlı olduğuna ve yalanlar söylediğine, başkalarının arkasından konuşarak dedikodu yaptığına, günah aldığına delalet eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz