Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Arı Sokması Görmek

Rüyada Arı Sokması Görmek

Rüyada Arı Sokması Görmek

Arı sokması çalışkanlığa ve işte elde edilecek olan başarıya delalet eder. Kişinin işinde yeni ürünler çıkaracağına, fırsatlarını değerlendireceğine ve çok çalışarak yeni projelere gireceğine, onların altına imza atarak üst düzey yöneticileri tarafından tebrik edilip daha yüksek mevkiye geleceğine haber verir. Kazancı ve başarısı artacak işinde adını duyurarak kendisini iş alanında meşhur edecek artık tanınan biri haline gelecektir. Etrafından takdir görmesinin yanında kendisine olan güveni de günden güne artacak işinde giderek ustalaşacak, bilgili biri olacaktır.

Rüyada Arı Öldürmek

Hane içinde ve aile hayatında ya da iş hayatında başına gelecek olan olumlu gelişmelere, sürprizlere ve fırsatlara delalet eder. Mutluluğunu arttıracak olan bu olayların meydana gelmesi için epeyce emek verecek ve en sonunda da karşılığını alacaktır. Etrafı tarafından çokça sevilen birisi olduğuna ve yaptığı işlerde ya da mutluluğunda da bazı kimseler tarafından kıskanıldığına, çekemeyenlerin olduğuna delalet eder.

Rüyada Eşekarısı Görmek 

İş hayatında ve aile hayatında kötü niyetli birisi tarafından bazı olumsuzlukların meydana geleceğine, işinde sorunlar çıkacağına ve devamlı arkasından konuşan birinin, o ortamı bozan kötü niyetli, kıskanç birinin olduğuna haber verir. Çevresi ile tartışmaya, dargınlıklara ve küslüklere, anlaşamamaya delalet eder.

Rüyada Siyah Arı Sokması Görmek 

Beklemediği kadar büyük bir başarıya ulaşacağına, artık yeni adımlar atarak kendisini göstereceğine haber verir. İş hayatında çok önemli kimselerle tanışıp aynı masada oturacak ve fikirlerini öne sürerek kendisini tanıtacaktır. İlerleyen zamanlarda da çok fazla yardımlar alarak başarılı olacak, bol paralar kazanıp mutluluğa erişecektir.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz