Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Göz Görmek

Rüyada Göz Görmek

Rüyada Göz Görmek

Rüyada göz görmek; rüya sahibinin yaşamında yakın vadede büyük değişimlerin olacağına ve etrafındaki herkesin onun hayatına imreneceğine yorulur. Rüya aynı zamanda kişinin iç güzelliğinin çevresi tarafından farkedileceğine ve büyük saygınlık kazanacağına yorulur.

Bir başka rivayete göre rüyada göz görmek, rüya sahibinin manevi duygularının had safhada olduğunun göstergesidir. Allah yolunda güzel işler yapmaya, helal ve doğru yoldan ayrılmamaya işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin yakın vakitte yapacağı işler sayesinde yüksek kazançlar elde edeceğine, bu sayede refah seviyesinin artacağına yorulur.

Rüyada Mavi Göz Görmek

Rüyada mavi göz görmek genel olarak gönül işlerine, ikili ilişkilere yorumlanır. Rüya sahibinin yakın zamanda yeni biriyle tanışacağına ve yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet eder. Kişinin gönül yoldaşıyla çok mutlu olup sonunda nikah masasına oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada Göz Göze Gelmek

Rüyada göz göze gelmek iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. İlk rüya tabirine göre rüyada göz göze gelmek, kısmetli işlere yorulur. Bir başka yorumlamaya göreyse kişinin yakın zamanda dost bildiği bir yakınından kazık yiyeceğine ve bunu bizzat kendi gözleriyle göreceğine yorulur.

Rüyada Göz Çıkması

Rüyada göz çıkması pek hayırlı şeylere yorulmaz. Rüya sahibinin başından kötü bir hastalığın geçeceğine, sağlığını kaybedeceğine delalet eder. Aynı zamanda maddi olarak da büyük kayıplara uğrayacağına, işlerinin yolunda gitmeyeceğine işaret eder. Genel olarak maddi ve manevi açıdan uğranılacak büyük hezimetlerin göstergesidir.

Rüyada Gözün Morardığını Görmek

Rüyada gözün morardığını görmek; rüya sahibinin yakın çevresinden biriyle büyük bir tartışmaya gireceğine yorulur. Bu tartışmanın olumlu sonuçlanmayacağına, kişinin yakınıyla dargınlık yaşayacağına delalet eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz