Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Asansörde Kalmak Görmek

Rüyada Asansörde Kalmak Görmek

Rüyada Asansörde Kalmak Görmek

Rüyada asansörde kalmak görmek, rüya sahibinin ayağının kaydılmaya çlışıldığına, çevresinde kendisini kötülemeye çalışanların olduğuna, kuyusunu kazan kişilerin olduğuna işaret eder. Rüya sahibi çevresinde kişiler tarafından zarar görebilir. Çevresindeki kişiler tarafından ilerlemesinin durdurulmaya çalışıldığına ve kötülük göreceğinne işarettir. Rüya sahibinin yaptığı işte terfi etmesinin engelleneceğine işarettir. Rüya sahibi çevresindeki insanlardan zarar görür. Bu nedenle mutsuz olur. İşlerindeki olumsuzların nedeni ise çevresindeki kişilerdir.

Rüyada asansörde kaldıktan sonra kurtulmak

Rüyada önce asansörde kaldığını ve sonra kurtulduğunu gören kişi, çektiği sıkıntılardan kendi çabaları ile kurtulacağına işarettir. Sıkıntılarının geçeceğine ve rahata ereceğine, ağladıktan sonra çok güleceğine işarettir.

Rüyada asansörde sıkışmak

Rüyada asansörde sıkışmak, rüya sahibinin maddi kazançlar kaybedeceğine, yaptığı işlerin yolunda gitmeyeceğine, rakip kişiler tarafından zarar göreceğine ve yenileceğine, art niyetli kişiler tarafından huzurunun kaçırılacağına işarettir. Kısacası bu rüyayı gören kişinin huzuru kaçar.

Rüyada asansörde yukarı çıkıp aşağı ineceğini görmek

Rüyada asansörde inip çıktığını gören kişinin hayatında iniş ve çıkışlar olmasına işaret eder. Rüya sahibi bazen çok mutlu olacak, yaptığı bütün işler yolunda gidecek, huzuru yerinde olacak. Fakat bazende hayatının zor olacağına, maddi sıkıntılar yaşayıp mutsuz olacağına işaret eder.

 

 

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz