Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Et Görmek

Rüyada Et Görmek

Rüyada Et Görmek

Rüyada et görmek; görülen etin pişip, pişmemiş olduğuna göre farklı şekillerde yorumlanabilmektedir. Pişmemiş et görmek; olumsuz ve hayırsız şeylere yorulur. Rüya sahibinin ailesinde yaşayacağı sıkıntılara, maddi yönden zor günler geçireceğine, borçlanmaya ve hastalıkların baş göstereceğine delalet etmektedir. Rüyada görülen pişmiş et ise; mal ve mülk sahibi olmaya, işlerini büyütmeye, yoksulluktan kurtulmaya ve aile saadeti yaşamaya yorulur.

Rüyada Parçalanmış Et Görmek

Rüyada parçalanmış et görmek; dost görünümlü düşmana yorulur. Rüya sahibinin etrafında onun sürekli kötülüğünü isteyen, kıskanç, kötü niyetli kimseler olduğuna işaret eder. En zayıf anında onu harcayabilecek, devamlı onun başarısız olmasını isteyen insanlara yorulur. Parçalanmış şekilde görülen et pek hayırlı ve olumlu şeylere yorulmaz.

Rüyada Et Yediğini Görmek

Rüyada pişmiş et yemek; zenginleşmeye, malın mülkün artmasına ve çok başarılı olmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin işlerini giderek büyüteceğine, daha çok insan istihdam edeceğine ve tamamen kendi işinin patronu olacağına yorulur. Elde ettiği başarılar sayesinde çok yüksek paralar kazanacağına ve yaşam standardını yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et yediğini görmek ise hastalığa, huzursuzluğa, yoksulluğa ve alınacak kötü haberlere delalet eder.

Rüyada Et Pişirdiğini Görmek

Rüyada et pişirdiğini görmek; uğruna uzun zamandır çabası verilen amaca erişmeye ve hayallere kavuşmaya delalet eder. İstediği yaşama kavuşmaya, hayallerin gerçek olmasına ve bolluk, bereket ve huzur içinde yaşamaya yorulur. Rüya aynı zamanda kişinin toplum arasında hürmet ve saygı gören kimse olduğuna da işaret etmektedir.

Rüyada Et Doğradığını Görmek

Rüyada et doğradığını görmek, tez zamanda duyulacak kötü haberlere ve olaylara delalet etmektedir. Rüya sahibinin psikolojik açıdan zorlu günler geçireceği, maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyacağı anlamına gelir. Etin çok ufak şekilde doğranması ise tutumlu ve sürekli kesesini düşünen rüya sahibine işaret etmektedir. Rüyada et doğradığını görmek genel olarak hayırlı ve güzel işlere yorumlanmaz.

Rüyada Et Dağıttığını Görmek

Rüyada et dağıttığını görmek; yapılacak hayra ve sadakaya işaret eder. Rüya sahibinin adaletli, hayırsever ve insanlara yardımcı olmaya çalışan bir kimse olduğuna yorulur. Aynı zamanda hayır duası almaya, bol bol sevap kazanmaya, dini yönün giderek kuvvetlenmesine yorumlanmaktadır.

Rüyada Et Yemeği Görmek

Rüyada et yemeği görmek; yoksulluktan kurtulmaya ve zengin olmaya işarettir. Rüyayı gören kişinin işlerinin yoluna gireceğine, çok yüksek karlar elde edeceğine ve yoksul, sıkıntılı günlerin tamamen geride kalacağına yorulmaktadır. Et yemeği değil de yalnızca rüyada kavrulmuş et görülüyorsa; ibadet etmeye ve iman gücüne yorulur.

Rüyada Et Kestiğini Görmek

Rüyada et kestiğini görmek; harama bulaşmaya ve kötülüğe işaret eder. Rüya sahibinin yakın çeperinde düşmanlarının olduğuna ve bu düşmanlarının onu kendi çıkarları için kolladığına delalet eder. Kişinin zayıf anında düşmanlarının harekete geçeceğinin sinyali niteliğinde bir rüyadır.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz