Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Fırtına Görmek

Rüyada Fırtına Görmek

Rüyada Fırtına Görmek

Rüyada fırtına görmek, rüya sahibinin yaşamında gerçekleşecek köklü değişimlerin sinyali niteliğindedir. Kişinin kendine yeni bir yol çizeceğine ve bu yolda hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır. Hazır düzenin bozulmasına, iş, ev veya gönül ilişkilerinde gerçekleşecek değişimlere işaret etmektedir.

Rüyada Fırtınadan Evin Uçtuğunu Görmek

Rüyada fırtınadan evin uçtuğunu görmek, taşınmaya yani ev değişikliğine işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre ise yakın çevreden tez zamanda işitilecek ölüm haberine yorulmaktadır.

Rüyada Fırtınaya Yakalandığını Görmek

Rüyada fırtınaya yakalandığını görmek, kötü olayların içine düşmeye ve şer işlere bulaşmaya delalet eder. Kişinin birden bire kendini kötü çevrenin içinde bulacağına, yapmam dediği şeyleri yapacağına ve yaptığı kötülüklerden dolayı kendini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır. Rüya bazı tabirciler tarafındansa, ayrılığa ve huzursuzluğa yorulmaktadır.

Rüyada Fırtınada Başka Evin Çatısının Uçtuğunu Görmek

Rüyada başka bir evin çatısının uçtuğunu görmek, alınacak ölüm haberine yorulur. Ölüm haberi haneden veya yakın akrabalardan gelecek demektir.

Rüyada Fırtınada Yalnız Kalmak

Rüyada fırtınada yalnız kaldığını görmek, kişinin yaşamında çıkacak problemlerle tek başına uğraşacağına ve kimseden destek görmeden sorunlarla baş edeceğine yorulmaktadır. Kendi başına engelleri aşarak, yüksek mevkilere geleceğine ve tüm dertlerinin yaptığı akıllıca işler sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada Fırtınayla Birlikte Gök Gürültüsü Olması

Rüyada fırtınayla birlikte gök gürültüsü olması; uğursuzluğa, musibete ve çekilecek sıkıntılara delalet eder. Hane içinde baş gösterecek sağlık sorunlarına, kıtlığa, dara düşmeye ve tabiri caizse uçan kuşa bile borçlanmaya yorulmaktadır. Hem maddi hem de sağlık açısından zor günler geçirileceği anlamına gelmektedir. Şerre, musibete ve kötü gelişmelere yorumlanır.

Rüyada Fırtınanın Sadece Bir Bölgede Olması

Rüyada fırtınanın sadece bir kısımda olması, o bölgede yaşanacak kıtlığa ve karanlık günlere işaret etmektedir. Maddi kaynaksızlığa, açlığa ve sağlık sorunlarına yorulmaktadır.

Rüyada Rüzgar Estiğini Görmek

Rüyada esen rüzgar görmek; üzüntüye ve kedere işaret etmektedir. Çekilecek sıkıntılara, açlığa, yoksulluğa ve ölümcül hastalıklara yorulmaktadır. Rüyanın yorumlanması rüzgarın hangi yöne doğru estiğine bağlı da değişiklik gösterebilmektedir. Batıdan esen rüzgar; musibete ve belaya bulaşmaya yorulurken, güneydoğudan esen rüzgarsa; müjdeli habere ve bolluk, berekete yorulmaktadır.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz