Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada İmdat Görmek

Rüyada İmdat Görmek

Rüyada İmdat Görmek

Rüyada imdat görmek, rüyayı gören kişinin kısa zaman içinde bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin ev hayatının alınacak bir kararla alt üst olmasına, işlerinde kazanç kaybı olması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin bu zor zamanlarını geçirirken yalnız kalacağı ve ona destek olacak kimsenin olmayacağına işaret eder. Rüya sahibinin ailesiyle arasının açılacağına, dostlarıyla görüşemeyeceğine bu nedenle de zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada İmdat Diye Bağırdığını Görmek

Rüyasında imdat diye bağırdığını gören kişinin zor günler geçirdiği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin yardıma ihtiyacı olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın bir zamanda alacağı haberle hayat düzeninin bozulmasına, işlerinde değişiklik yapmaya işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin ev ya da yaşadığı şehri değiştirme planları yapacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyayı gören kişinin ailesinden ve dostlarından yardım isteyeceği bir durumla karşılaşacağı ve üstesinden gelmeyi ancak bu şekilde başaracağı şeklinde yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüyada imdat diye bağırmak, rüyayı gören kişinin yakın bir zamanda hata yaptığına ve bu hatayı düzeltmek için uğraş gösterdiğine işaret eder.

Rüyada İmdat Diye Bağıran Birini Görmek

Rüyasında imdat diye bağıran birini gören kişinin yakın zamanda ihtiyaç sahibi birine yardım edeceği şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin birisine borç vereceği ya da maddi anlamda başka bir destek sağlayacağına işaret eder. Rüya sahibi eğer rüyasında imdat diye bağıran kişiyi tanıyor ise gerçek hayatta tanıdığı birinin yardımına koşacağı ve hayatını riske atacağı bir durumla karşılacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi eğer o kişiyi tanımıyor ise kendisinin zor bir duruma düşeceği ve tanımadığı kimselerden yardım isteyeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Birinin İmdadına Koştuğunu Görmek

Rüyasında birinin imdadına koşmak, rüyayı gören kişi o kişiyi tanıyorsa da tanımıyorsa da yapacağı bir iyilik şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin yardıma muhtaç birine destek olacağına ve sonrasında fazlasıyla karşılığını alacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Polis İmdat Görmek

Rüyasında polis imdatı aramak, rüya sahibinin yakın bir arkadaşına manevi destekte bulunacağı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin arkadaşının işlerine kendi işiymiş koşturmasına, çaba göstermesine işaret eder. Rüya sahibinin bütün düzeninin bozulmasına, hatta sağlığının bile bozulmasına neden olacak olayların içinde kendini bulacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada polis imdatı aramak, rüyayı gören kişinin devlet binasında hayırlı bir işi olduğuna işaret eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz