Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Arabanın Çalınması

Rüyada Arabanın Çalınması

Rüyada Arabanın Çalınması

Rüyayı gören kişinin yaşamında meydana gelecek çok büyük ve olumlu gelişmelere yorulur. Yeni işlere girişeceğine ve bu işlerin üstesinden gelerek, güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder. İş yaşamında hayırlı ve sağlam adımlar atarak, büyük yerlere geleceğine ve maddi gelirini yoksul kimselerle paylaşarak büyük yardımlar yapacağına delalet eder. Cömert, eli bol/açık ve başarılı kimse anlamına gelmektedir.

Rüyada Araba Çarptığını Görmek

Rüyada araba çarptığını görmek, gerçek anlamının yanı sıra olumlu ve güzel gelişmelere yorulur. Rüya sahibinin içinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntıların/dertlerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulur. Hane içindeki sorunların, kavgaların son bularak huzur ve bolluk içinde sürülecek yaşama delalet eder.

Rüyada Araba Çaldırdığını Görmek

Kişinin yaşadığı üzüntü ve kederin en sonunda deva bulacağına delalet eder. Yaşanacak bir takım güzel gelişmeler ve dostların yardımı sayesinde, dertlerin aşılarak huzurlu ve mutlu günlere ayak basılacağına yorulur. Bazı tabircilere göre olumlu ve güzel şeylere yorulurken, bazılarına göre kötü olayların habercisi olabilmektedir. Uğranacak maddi ve manevi hasara, hane içinde yaşanacak sıkıntılara kavgalara yorulabilmektedir.

Rüyada Araba Kaybettiğini Görmek

Eski günlere olan özleme, hasrete yorulur. Rüya sahibinin eski mutlu ve huzurlu günleri yad ettiğine, eski dostlarını sürekli olarak her ortamda andığına delalet etmektedir. Aynı zamanda hane içindeki kavgalardan ötürü duyulan büyük üzüntü ve keder anlamına da gelmektedir.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz