Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Büyü Görmek

Rüyada Büyü Görmek

Rüyada Büyü Görmek

Rüyada büyü görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde dikkat etmesi gereken kötü niyetli insanlar olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin başarılarının başkaları tarafından kıskanılmasına işaret eder.

Rüyayı gören kişinin canını sıkan bazı tartışmalar yaşanacağına ve bazı insanları hayatından çıkarmak zorunda kalacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada büyü görmek; rüyayı gören kişinin başarılarını, mal varlığını ve sahip olduğu diğer şeyleri çekemeyen insanlar olduğu ve peşinden ayrılmadıkları şeklinde yorumlanır.

Rüyada Büyü Yaptığını Görmek

Rüyasında büyü yaptığını gören kişinin, kötü niyetli insanlarla iş birliği yapıp onlara uyma şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin doğru yolda ilerlemediği ve hatalar yaptığına işaret eder. Rüya sahibinin Hak yolundan ayrılmasına, günah işlemesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin masum insanlardan fayda sağlayarak, onlara iftira atarak, hak yiyerek işlerini ilerlettiği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Büyü Yaptırdığını Görmek

Rüyasında herhangi bir şey için büyü yaptırdığını gören kişinin hile fesatlık peşinde olacağı işler yaptığı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hayat düzenini bozacak yanlış kararlar alacağı bir döneme gireceğine işaret eder. Rüya sahibinin doğru yoldan saparak yanlış kişilerle ahbaplık kurduğuna işaret eder.

Bazı yorumculara göre ise rüyada büyü yaptırmak, rüyayı gören kişinin kaybetme korkusu içinde olduğu şeklinde yorumlanır.

Rüyada Büyü Yapan Kişi Görmek

Rüyasında büyü yapan bir büyücü gören kişinin ard arda alacağı kötü haberlere işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin kötüye gideceğine, ailesinden sevdiği birinin hastalık haberi alacağına, bir dostuyla tartışma yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin maddi ve manevi kayıplar yaşayacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyada büyücü görmek, rüyayı gören kişinin görmemesi gereken bir şey gördüğüne ya da hayatını tehlikeye sokacak bir durumla karşı karşıya kalacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Evde Büyü Bulduğunu Görmek

Rüyada evinde büyü bulan kişinin çevresinde kötülüğünü isteyen insanların olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin üzerinde nazar olduğu ve kem gözlerden sakınmasına işaret eden bir rüya olarak da yorumlanır. Rüyasında evde büyü ya da benzeri bir şey bulan kişi için rüya hayırlı değildir. Rüya sahibinin işlerini bozmak isteyen, ailesi ile olan iyi ilişkilerini kıskanan kimseler olduğuna işaret eder.

Rüyada Büyü Bozduğunu Görmek

Rüyasında büyü bozan kişinin etrafında dolaşan kötü niyetli insanları sonunda fark edeceğine ve işlerini bozacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin temkinli adımlar atmasına, etrafındaki insanları dikkatli seçmesine işaret eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz