Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Keklik Avına Gitmek Görmek

Rüyada Keklik Avına Gitmek Görmek

Rüyada Keklik Avına Gitmek Görmek

Rüyada keklik avına gitmek görmek, rüyayı gören kişinin yakın zamanda ummadığı bir anda bir gönül ilişkisine başlayacağı şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin gireceği kalabalık bir ortama ve edineceği yeni bir çevreye işaret eder. Rüyayı gören kişinin toplum içinde dikkat çekecek davranışlarda bulunacağına ve gözleri üzerine çekeceğine işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin kısmetinin açık ve şansının bol olacağı bir döneme girmesi şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Keklik Avladığını Görmek

Rüyasında ormanda keklik avladığını gören kişinin hayatının yeni kararlar alacağı bir döneminde olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin yeni bir iş girişiminde bulunma niyetinde olduğuna ya da bir mülk satın almak istediğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder. Rüya sahibinin varlık içinde bir hayatı olduğuna ve her istediğine kavuşacağına işaret eden bir rüya olarak da tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise rüya sahibinin rızkının bol olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Yavru Keklik Avladığını Görmek

Rüyasında yavru keklik avladığını gören kişinin yeni fikirlere açık olduğu, hayatında birtakım değişiklikler yapmak istediği bir döneme gireceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin iş değiştirmesine ya da yaşadığı şehirden hatta ülkeden taşınmasına işaret eder. Rüya sahibinin yeni insanlarla tanışmak, onlarla fikir alışverişinde bulunmak için verimli bir dönem geçireceği ve kendisini oldukça geliştireceği şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada yavru keklik avlamak, rüyayı gören kişinin boşa çaba harcaması ve yalnız kalması şeklinde yorumlanır.

Rüyada Av Mevsimi Olmadığı Halde Keklik Avına Gittiğini Görmek

Rüyasında av mevsimi olmadığı halde keklik avına gittiğini gören kişinin çıkarları uğruna her şeyi feda edebilecek bir kimse olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin emellerine ulaşmak için masum kişilerden faydalandığına ve hak yediğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresindeki insanlara karşı saygısız bir tutuma sahip olduğu ve insanları kendisinden uzaklaştırdığı şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüya sahibi evli ise eşi ile anlaşmazlık yaşayacağına ve bazı manevi kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Keklik Avında Keklik Beslediğini Görmek

Rüyasında keklik avındayken keklik beslediğini gören kişinin evli ise hayırlı bir erkek evlada sahip olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi evli değil ve erkek ise de hayırlı bir kısmetle tanışıp evlenmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin kısmetlerinin açık olacağı ve şansının bolluğuna işarete den bir rüya olarak tabir edilir.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz