Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Bumbar Görmek

Rüyada Bumbar Görmek

Rüyada Bumbar Görmek

Kendisi için altından kalkması zor olan bir işin içerisinde kalacağına ve bu işi de bilerek alıp kendine yediremediği için yarıda bırakmayacağına delalet eder. Bumbar görmek ile kişi elinden gelen işi yapıyordur fakat bu işi çok fazla yükle ve normalde yapamayacağı zorlukta yapması gerekiyordur. Yarıda bırakmak istemediği için de bu işi bırakmayan kişi işini bitirene kadar ok fazla yıpranacak ve acılar çekecek, hiç zorlanmadığı kadar zorlanacaktır. Daha önceden hiç karşılaşmadığı sorunlarla karşılaşmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada Bumbar Temizlemek 

Kendi yapıyor olduğu işte çok daha fazla bilgi, ustalık ve beceri gerektiren bir iş alacağına ve inadı nedeni ile de gurur yapıp bu işi bırakmayacağına, sonuna kadar götüreceğine delalet eder. Bu esnada hem işi hem de kendisi  ile ilgili çok şey öğrenecektir fakat bunlar onu fazla yoracak kendine gelmekte güçlenecektir. Zorluktan ötürü kendini yıpratacağına ve en sonunda da öz güven kazanacak ama yine de can sıkıcı zamanları atlatacaktır.

Rüyada Bumbar Dolması Yemek 

Kişinin çok büyük laflar ederek kendisini zor duruma düşüreceğine ve zorlanacağına delalet eder. Başından büyük işlere karışacağına ve bundan ötürü de pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Sakatat Görmek 

Hayra yorulmaz ve kişinin hayırsız bir yerden sermaye ele geçireceğine, ama bunun işe yaramayacağına ve işleri daha da kötüye götüreceğine delalet eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz