Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Tütün Görmek

Rüyada Tütün Görmek

Rüyada Tütün Görmek

Kişinin yolunda giden hayatında sorunlarla karışacağına delalet eder. Bir süredir olumlu giden hayatta hem iş sorunları hem de sevdikleri ile arasında sorunlar olacaktır. Bir sürelik bir mutsuzluk ve bunun içinden çıkmak için de kişinin çabalaması ile oluşacak olan yorgunluk hissedilecektir. Üzücü zamanların yaşanması ile mutsuzluğun ve can sıkıcı zamanların kendini göstereceğine delalet eder. Zorlu ve sıkıntı içerisinde geçecek olan bir dönemin düzelmesi için hem maddi hem de manevi bazı şeylerden feragat etmek gerekecek ve kişinin çabaları ile düzene kavuşacaktır.

Rüyada Tütün Sarmak 

Elindeki her şeyi bir anda yerle bir edeceğine ve hayatının normal rayından çıkarak, keyfini kaçıracak olayların yaşanmasına ve can sıkıcı bir geleceğe yol alacağına delalet eder. Aynı zamanda kişinin ağzının tadının kaçacağına ve umutsuzlukla bir hayata gireceğine delalet eder.

Rüyada Tütün Tarlası Görmek 

Hayattaki enerjisinin ve iş yapma isteğinin bir anda düşeceğine ve elinde kolunda kuvvet kalmayacağına delalet eder. Ama kısa sürede kendini toplaması gerekir, aksi taktirde geleceğini giderek daha karmaşık bir hale sokacaktır.

Rüyada Tütün Ekmek 

Hayatını kurtarmak ve para kazanmak için uzak yerlere başka işler denemeye gideceğine ve çok fazla çalışacağına en sonunda emeğinin karşılığını alacağına delalet eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz