Web sitemize hoşgeldiniz, 22 Ekim 2024
Rüya İstasyonu
Anasayfa » Rüya Tabirleri » Rüyada Islak Görmek

Rüyada Islak Görmek

Rüyada Islak Görmek

Kişinin hayatı ile ilgili uyarıları ifade eder ve genellikle de hayatında düşmanlarının varlığına delalettir. Etrafında kendisine iyi görünerek arkasından konuşan, iş çeviren, ayağını kaydırmak isteyen pek çok insan olduğuna, kendisine olan düşmanlıkların da haksız yere olduğuna haber verir. Islanmış bir el görmesi çok sevdiği ve güvendiği  bir dostunun kötü şeyler yaparak onun güvenini boşa çıkaracaktır. Islak bir yol ise hayırlara sebep olmayacak bir seyahate çıkılacağına ve oradan mutsuz olarak dönüleceğine delalet eder. Islak mendil bir başkasından yardım almaya, ıslak saç ise aile sorunlarının epey bir zaman huzursuzluk vereceğine ve mutsuzluğa sebep olacağına delalet eder.

Rüyada Islak Zemin Görmek 

İş hayatı ve kendi hayatı ile ilgili kararlarını doğru yönde vermediğine ve hem gelecekteki yaşamını hem de kazancını düşünmeden gittiğine delalet eder. Kendisi için yanlış seçimler yapmakta ve yanlış yollardan gitmektedir. Hayatını hatalar ve yanlışlar üzerine kuracağına yorulur.

Rüyada Islak El Tutmak 

Güvendiği fakat güvenini boş çıkaracak bir dosta delalet eder. Çok üzülerek hem dostunu kaybedeceğine hem de hayata olan güveninin sarsılacağına, bir süre kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz